ENG   SVE


ETUSIVU
TILINTARKASTUS
KONSULTOINTI
TILINTARKASTAJAT
YHTEISTYÖKUMPPANIT
KOULUTUS
AJANKOHTAISTA
OHJEET&MALLIT
YHTEYSTIEDOT

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

FABO FABO TWITTER

päivitetty 25.1.2018
Jukka Prepula
 HT-tilintarkastaja, BBA
  • BBA 2003
  • HTM-tutkinto 2007

Olen työskennellyt päätoimisesti tilintarkastusalalla reilun kymmenen vuoden ajan. Tänä aikana eri yhtiömuotojen ja säätiöiden erityispiirteet verotuksellisine kiemuroineen ja konsernitilinpäätöksineen ovat tulleet varsin tutuiksi.

Lakisääteisten tilintarkastusten lisäksi olen vuosien varrella tehnyt useita satoja projektitarkastuksia niin EU:n kuin kotimaisten rahoittajien rahoittamiin hankkeisiin ja avustustilityksiin (mm. TEKES-, RAY-, tutkimuksen puiteohjelma-, rakennerahasto-, LIFE- sekä EuropeAid -hankkeet ja avustukset). Vuosien aikana kertyneen ammattitaidon avulla eri hanketyyppien tarkastukset on mahdollista suorittaa tehokkaasti. Koulutan ja konsultoin myös mielelläni hankkeiden taloudenpitoon ja hallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Tilintarkastustyön ohella toimin erilaisissa tilintarkastusalan luottamustehtävissä, joissa pääsen jatkuvasti perehtymään ja ottamaan kantaa niin tilintarkastusalaa kuin muutakin yritystoimintaa koskeviin laki- ym. muutoksiin. Tilintarkastajan työssä pääsen käyttämään tätä tietoa asiakkaitteni hyväksi.

Jukka Prepula
Yhteystiedot
GSM:
Puh:
Email:
Yritys:
Osoite:
050 533 6742
09 752 1422
Jukka Prepula
Tilintarkastusyhteisö Tiliextra Oy
Pukinmäenaukio 4, 00720 HELSINKI


Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki | 09 752 1422
© Copyright Suomen Tilintarkastusammattilaiset